89 millioner til Østfold: - Han var rolig som skjæra på tunet

Tok ikke telefonen fra Norsk Tipping - trodde det var telefonselger som ringte.

MILLIONKULENE: Dette er nummerkulene som Norsk Tipping bruker til trekningen av VikingLotto. Foto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix.
MILLIONKULENE: Dette er nummerkulene som Norsk Tipping bruker til trekningen av VikingLotto. Foto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Vinneren av de 88,9 millionene meldte seg for Norsk Tipping like etter klokka 21 skjærtorsdag. Det er en mann fra Østfold, han ville ikke gå ut med alder eller nærmere bosted, opplyser trekningsredaktør Gro Synstad i Norsk Tipping til Dagbladet.

- Han trodde det var en telefonselger som hadde ringt fra det ukjente nummeret. Ifølge våre folk på kundeservice var han helt rolig, som skjæra på tunet, sier Norsk Tippings trekningsredaktør.

- Dette var koselig. Tusen takk! var det første mannen sa. Og la til at han skulle tenke seg nøye om i forhold til hva pengene skal brukes til.

Ifølge Norsk Tippings nettsider var det mannens barn som lurte på hvorfor det var flere telefoner fra det samme nummeret 62.56.00.00. Og dermed ble nummerets eier sjekket.

-----

En Vikinglotto-spiller med norsk adresse og norsk id ble 88 millioner rikere onsdag kveld. For å være helt korrekt: 88 922 210 kroner.

Per torsdag kveld hadde Norsk Tipping ennå ikke fått kontakt med vinneren.

Det er en mann. Så mye kan millionbanken på Hamar røpe dagen derpå. Og langfredag vurderer tippeselskapet å gå ut med mannens hjemfylke dersom han ikke har gitt lyd fra seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer