9-åring tatt for gruppevoldtekt av 8-åring i Arizona

Jentas foreldre gir henne skylda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Delstaten Arizona i USA rystes av en grotesk voldtektssak som involverer fire gutter i alderen 9 til 14 år og offeret, ei 8-årig jente, skriver AP.

Alle guttene innrømmer skyld.

- Dette er trolig noe av det verste jeg har sett i løpet av alle mine år i politiet, sier Andy Hill ved Phoenix-politiet til MyFoxPhoenix.com.

Den lille jenta skal ha blitt lokket inn i et uthus med lovnader om tyggegummi, og deretter misbrukt av de fire guttene. En nabo til uthuset så 8-åringen løpe gråtende hjem bare iført undertøyet.

Ifølge politiet er alle de siktede og jenta opprinnelig fra det vestafrikanske landet Liberia. De skal alle ha kjent hverandre fra før.

Jenta er nå i barnevernets omsorg etter å ha blitt utstøtt av foreldrene etter overgrepet. De anser henne som skyldig i hendelsen og mener hun bringer skam over familien, ifølge etterforskere. Faren benekter imidlertid nå å ha sagt noe slikt til politiet.

De tre yngste guttene, på henholdsvis 9, 10 og 13 år, er internert på en ungdomsanstalt. 14-åringen blir behandlet som en voksen siktet og sitter i varetektsfengsel.