Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

90 togpassasjerer strandet i to timer

Store problemer for toget fra Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Toget fra Kristiansand til Oslo har de siste to timene stått fast på Gjerstad stasjon i Austagder på grunn av teknisk feil.

Om bord har omlag 90 passasjerer måttet smøre seg med tålmodighet mens togpersonalet har forsøkt å rette feilen. For ikke å gå tom for nødstrøm, har vognsettene kun hatt dunkel nødbelysning.

Kaldt

- Vi har ikke fått noen opplysninger om hva som har skjedd. Nå har vi fått melding om at busser skal frakte oss videre. Strømmen er gått, og det begynner å bli kaldt inne i toget, sier en passasjer til dagbladet.no.

Informasjonssjef i NSB, Preben Colstrup, oppgir at tekniske problemer har slått ut toget.

- Det er bare å beklage på vegne av kundene. Det virker som de etter forholdene har det greit, og vi har ikke gitt opp håpet om å få liv i togsettet igjen. Men busser er bestilt og på vei. De vil om kort tid ta passasjerene med videre, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling