Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

91 år gammel kvinne slo til vesketyver

Da to frekke tyver forsøkte å rane en 91 år gammel kvinne på gata i København, ble de møtt med hard motstand - og et solid slag i ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Da to frekke tyver forsøkte å rane en 91 år gammel kvinne på gata i København, ble de møtt med hard motstand - og et solid slag i ansiktet.

De trodde kanskje den eldre kvinnen med rullator ville være et lett bytte, men fikk seg snart litt av en overraskelse.

Da de to, en mann og en kvinne, forsøkte å holde henne fast, fikk den ene et solid slag i ansiktet, opplyser Københavns politi til Jyllands-Posten.


Til tross for dette, klarte tyvene å rømme av gårde og fikk med seg en klokke.

Paret beskrives som østeuropeiske. Mannen var kraftig og tynnhåret, mens kvinne var overvektig og iført et bondetørkle rundt hodet. (NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling