Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 91 omkommet i uvær i El Salvador

Rammet av orkanen Ida.

RAMMET AV ORKAN: Først søndag ble det klart hvor store ødeleggelser orkanen Ida har ført til i El Salvador. 91 mennesker er omkommet og rundt 60 savnet. Foto: REUTERS / William Bonilla / SCANPIX
RAMMET AV ORKAN: Først søndag ble det klart hvor store ødeleggelser orkanen Ida har ført til i El Salvador. 91 mennesker er omkommet og rundt 60 savnet. Foto: REUTERS / William Bonilla / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||I El Salvador har tallet på omkomne etter orkanen Ida steget til 91, opplyser myndighetene søndag kveld.


De fleste har mistet livet i skred og oversvømmelser forårsaket av det kraftige uværet. Myndighetene frykter at tallet på omkomne skal stige siden rundt 60 er savnet.

Ida traff Nicaraguas østkyst torsdag og har siden beveget seg mot Yucatán-halvøya. Søndag ettermiddag tiltok uværet i styrke i Mexico-gulfen, og Ida ble igjen klassifisert som en kategori 2-storm på Safir-Simpson-skalaen, som går til 5.

Amerikanske myndigheter har sendt ut orkanvarsler for deler av kysten i delstatene Louisiana og Mississippi. New Orleans, som ble ødelagt av orkanen Katrina i 2005, er ikke omfattet av varselet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media