Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

95 mennesker drept i luftangrep mot Raqqa

Melder eksilgruppen SOHR.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Raqqa (NTB-DPA): Opprørsgruppen IS har selv erklært Raqqa som «hovedstad» i sitt såkalte kalifat i Irak og Syria. Gruppen tok kontroll over byen i fjor.

Den London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) anslår onsdag at så mange som 95 personer ble drept i de kraftige angrepene. Blant de døde skal det ha vært fire barn og åtte voksne sivile.

Opposisjonsgrupper i Syria sier ifølge DPA at så mange som 170 er drept i luftangrepene, som blant annet traff et marked og et industriområde nær grensen til Irak.

Dødstallene lar seg ikke bekrefte fra uavhengige kilder. Også den USA-ledede koalisjonen mot IS har gjennomført angrep mot mål i Raqqa. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling