_Shampo er strålende

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Los Angeles 4-1. Espen Knutsen spilte sin beste NHL-kamp da L.A. ble overkjørt i natt. Men Shampo ble ranet for poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For nordmannen hadde flere kjempesjanser til å score. Rekkekameratene sløste bort Shampos pasninger foran mål.

Men Columbus-fansen var likevel storfornøyd med Espens innsats.

- Knutsen spilte en kjempekamp. Han var en av isens beste og var imponerende sterk. Hans klart beste kamp hittil, konstaterer Fox Sports' tv-kommentator Steve Konroyd.

Espen var ikke på isen ved noen av målene. Men han var likevel dominerende i sine 13 minutter på Columbus-isen. Særlig i første periode.

Kjempesjanser

Her et et utvalg av Shampos nesten-poeng:

| Espen styrer spillet midtveis i første peiode fra bak Kings' mål. Han lirker fram en pasning som en helt åpen Steve Heinze sender to centimeter til side for mål.

| Seinere i første periode får Shampo to store sjanser til å score i overtallsspill. I første omgang finter han ut keeper, men pucken blir blokkert av en mølje på streken. På sjanse nummer to, står Espen helt alene med Los Angeles' keeper _ som redder.

| I sluttminuttene av åpningsperioden slår Shampo til igjen. Han slipper en lur pasning som plutselig sender Robert Kron alene med keeper. Men tsjekkeren bommer.

45 skudd

Mål ble det likevel til ferskingene fra Ohio. For Geoff Sanderson hadde funnet fram fantomskøytene. Han var en konstant trussel med sin hurtighet, og scoret det viktige 2-0-målet da han kjørte karusell med Kings-forsvaret før han backhandet pucken mellom beina på L.A.-keeper Jamie Storr.

Men det var en annen av blåjakkene som fikk de drøyt 15,000 til å skrike høyest _ keeper Ron Tugnutt. Han stoppet 45 skudd. Mange av dem umulige.

Dallas

Det fjerde målet scoret Serge Aubin i åpent mål da Kings tok ut keeperen i et forsøk på å score i sluttsekundene.

Og da jublet til og med trener Dave King uhemmet på benken.

- Vi spilte bra, hadde en god keeper og var veldig gode i overtallsspill, sier King til Sportsicker.

Men Columbus fikk ingen tid til å feire sesongens andre seier. Laget satte seg rett på flyet til Dallas der en knalltøff oppgave venter i kveld.

| Columbus' forrige møte med Kings endte 1-7.