HELE HURVEN: - Det er så deilig å gå tid sammen med alle barna mine, sier Trine Haltvik. Tvillingene Katinka og Kristian (25) er flyttet hjemmefra, så nå er det bare Celine (7) som bor hjemme. Foto: Geir Egil Skog og NTB Scanpix
HELE HURVEN: - Det er så deilig å gå tid sammen med alle barna mine, sier Trine Haltvik. Tvillingene Katinka og Kristian (25) er flyttet hjemmefra, så nå er det bare Celine (7) som bor hjemme. Foto: Geir Egil Skog og NTB ScanpixVis mer

- Å bli mamma i voksen alder var stort. Det er ingen selvfølge å bli mor når man er så gammel

Håndball-helten Trine Haltvik ble mamma for tredje gang som 44-åring. Fortsatt står håndball på timeplanen for den travle trebarnsmoren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trine Haltvik (51) sitt navn står skrevet med gullbokstaver i norsk håndballhistorie. Over en 16 år lang landslagskarriere var hun med på både kvinnehåndballens store gjennombrudd i 1986 - og hun vant både VM-gull og OL-medaljer før hun takket for seg med flagget på brystet i 2000.

Utmerkelsen som verdens beste håndballspiller i 1998 - kåret av det internasjonale håndballforbundet - sier jo også mye om hva kvinnen med det berømte stegskuddet stor for på parketten.

I dag er Haltvik blitt 51 år, og man skulle kanskje tro at hun hadde giret noen hakk ned, men håndball er fortsatt en stor del av livet hennes.

SPORTY GJENG: Alle Trines barn har arvet mammas kjærlighet til idretten - og tar gjerne et slag beachhåndball med mor hjemme på Herøya. Vis mer

Vinnerinstinktet lever også i beste velgående. Håndballhelten vant sølv i veteran-EM så seint som i sommer. Og når hun ikke spiller selv, så går dagene med på å lære opp nye, kommende stjerner.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn