Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«A little bit of Monica»

«Mambo No. 5» skal spilles i alle pausene under demokratenes landsmøte i LA til uka. Men «Monica» og «Maria» blir byttet ut med navnene på amerikanske delstater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lou Begas hit «Mambo No. 5» blir gjennomgangsmelodi på demokratenes landsmøte i Los Angeles denne uken. Enkelte delegater lurer på om det var et særlig lurt valg, ettersom en del av teksten lyder «A little bit of Monica in my Life».

Bega fremstår ifølge sin egen sangtekst som litt av en rundbrenner, et rykte av den typen avtroppende president Bill Clinton fortvilt har forsøkt å kvitte seg med. Clinton vil helst ikke bli minnet om at det ble «lite granne Monica» på ham også.

- Vi kommer selvsagt ikke til å bruke originalteksten, sier en lettere brydd landsmøteprodusent Gary Smith til nyhetsmagasinet Times nettsted. Bill Clinton og Al Gore skal slippe å høre både om «litte granne Monica» og om «Sandra i solen» og «Mary hele natten lang».

Damenavnene skal ut av teksten og navnene på ulike amerikanske delstater skal inn, forklarer Smith. (NTB)

<B>MONICA, SANDRA, MARIA:</B> Lou Bega liker vakre kvinner. I motsetning til Bill Clinton har han råd til å omgi seg med dem.