A-pressen fortsetter TV-satsing

A-pressen vil fortsatt lage lokal-TV i Oslo, selv etter at storsatsingen Nyhetskanalen gikk over ende. I skifteretten i formiddag la bostyrer Stein Inge Spurkland fram planer som betyr at A-pressen kan fortsette å lage lokal-TV for Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For snart tre uker siden sa Nyhetskanalens styreformann Tor Andersen at A-pressen ikke hadde råd til å fortsette TV-satsingen og kastet inn håndkleet. Prosjektet var for dyrt, og inntektene hadde uteblitt. Men da skifteretten i dag behandlet bostyrets innberetning, ble det klart at A-pressens TV-kasse ikke var så bunnskrapt som Andersen tidligere har hevdet.

Tvangsakkord

Bostyrer Stein Inge Spurkland mener det er mulig å få til en tvangsakkord i stedet for å slå selskapet konkurs. En tvangsakkord innebærer at konsesjonen for å drive lokal-tv i Oslo blir opprettholdt.

Tor Andersen og A-pressen skal være villig til å betale flere millioner kroner for å sørge for at A-pressen beholder konsesjonen.

Statens medieforvaltning har tidligere signalisert at det ikke vil bli tildelt flere konsesjoner for Oslo-området. Det er derfor ikke overraskende at Tor Andersen er villig til å grave dypt i lommene for å beholde den siste lokal-tv muligheten i Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer