- Å skremme disse damene til taushet kan du bare glemme

Sylvi Listhaug og Hadia Tajik roses for å stå fjellstøtt i stormen.

GAMLE RIVALER FRA 2009: Sylvi Listhaug og Hadia Tajik konkurrerte om samme plass på Stortinget i 2009. Den kampen var det Tajik som gikk seirende ut av. Siden har Listhaug kommet sterkt tilbake og blitt Norges første innvandrings- og integreringsminister. Foto: NTB Scanpix
GAMLE RIVALER FRA 2009: Sylvi Listhaug og Hadia Tajik konkurrerte om samme plass på Stortinget i 2009. Den kampen var det Tajik som gikk seirende ut av. Siden har Listhaug kommet sterkt tilbake og blitt Norges første innvandrings- og integreringsminister. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- De er begge drivende dyktige politikere, men de appellerer til to vidt forskjellige deler av befolkningen. Det blir et møte mellom det gamle og nye Norge.

PR-ekspert Beate Nossum er imponert over vårens store profiler i norsk politikk. Mens Hadia Tajik har måtte tåle hets og sjikane for sin religion og hudfarge, har Sylvi Listhaug blitt latterliggjort i internasjonale medier og fått kritikk fra mange hold for asylpolitikken regjeringen fører.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer