HELLER SE FORELDRE HA SEX ENN Å TAS I LØGN: De spurte i studien vil heller ta sine foreldre på fersken heller enn å tas i å lyve til dem.
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
HELLER SE FORELDRE HA SEX ENN Å TAS I LØGN: De spurte i studien vil heller ta sine foreldre på fersken heller enn å tas i å lyve til dem. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

Å tas i løgn er flauere enn å se foreldrene sine ha sex

Ny studie avslører de flaueste øyeblikkene i livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En meningsmåling utført på vegne av det britiske selskapet Eletrical Safety First viser at det pinligste vi gjør i løpet av et liv er å bli tatt i en løgn av våre foreldre.

Det nest pinligste livet har å by på er å bli tatt på fersken midt i en sexakt av sine foreldre, mens tredjeplassen er å selv spasere inn på sine foreldre i sengehalmen, ifølge de spurte i studien.

Mange hjem i Storbritannia har gammelt og potensielt farlig elektrisk anlegg, og Electrical Safety First forsøker nå å få stolte britiske handymen til å innse at det tross finnes langt flauere handlinger enn å be en fagmann om hjelp i ny og ne.

I tillegg skal 18 millioner briter etter sigende være for flaue til å spørre om elektrikeren som en tar i bruk faktisk er en lisensiert fagmann, hvilket undersøkelsen også understreker at heller ikke er på topplista over de flaueste situasjonene i livet.

Det fjerde flaueste en kan oppleve er å det berømte «ikke godkjent»-symbolet når en betaler på restuarant og femteplasser en følelsen når man innser at han har blitt lurt for penger av noen.

De spurte i Eletrical Safety First sin studie plasserer fyllemelding til en ekskjæreste på sjekkeplass over det flaueste en kan gjøre. 

Topp 10 flaueste øyeblikk ifølge meningsmålingen:
1. Tatt i løgn av foreldre
2. Dine foreldre ser deg ha sex
3. Du ser dine foreldre ha sex
4. Bankkkort blir avvist på en restaurant
5. Å bli lurt for penger
6. Sende fyllamelding til en eks
7. Be om lønnsøkning
8. Gå på trynet på fortauet
9. Bli full foran kolleger
10. Konfrontere en som sniker i kø