Aabrekk må ta et valg

Harald Aabrekk får ikke lov av Brann å kombinere en eventuell jobb i klubbens nye satsingprosjekt Brann Ung med sitt engasjement som Nils Johan Sembs assistent på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aarbek har hatt et års permisjon som trener i sportsklubben Brann. I løpet av det året han har vært borte, har Teitur Thordarson og Tor Thodesen bygd opp et solid sportslig fundament for klubbens satsing. Dette fundament ønsker ikke brann å forandre på. Klubben har derfor tilbudt Harald Aabrekk en stilling i forbindelse med klubbens ungdomssatsing.

-Jeg får ikke lov av Brann å kombinere den nye jobben med mitt videre engasjement rundt landslaget. Det forstår jeg overhode ikke motivasjonen og logikken bak.

Det er tydelig at Aabrekk og Brann-ledelsen kommuniserer dårlig. Klubbformann Harald Andersen begrunner nemlig på denne måten når måten når han avviser en kominasjon med landslaget.

-Harald er tilbudt en jobb som spillerutvikler og trener i fotballgymnaset vår. Hvis Harald tar stillingen må han ha den på heltid av den enkle grunn at vi makter ikke å hente inn vikarer hver gang han er borte i løpet av skoleåret, sier Andersen.