Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Aarebrot forbauset hvis Aasrud blir sittende

Valgforskeren er overrasket over at Stoltenberg ser ut til å frede fornyings- og administrasjonsministeren.

 Forbauset:  Valgforsker Frank Aarebrot er overrasket over at Rigmor Aasrud fredes av Stoltenberg. Foto: Tor Erik H. Mathiesen.
Forbauset: Valgforsker Frank Aarebrot er overrasket over at Rigmor Aasrud fredes av Stoltenberg. Foto: Tor Erik H. Mathiesen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

— En statsråd burde bli ganske forbannet hvis hun har et departement som holder tilbake opplysninger fra henne. Men vi får se hva som skjer fram til klokka 11, sier Aarebrot, som sikter til statsrådet hvor statsrådsbyttene blir offisielt presentert.

I går ble 22. juli-forklaringene fra flere topp-politikere frigitt. Her ble det blant annet kjent at fornyings- og administrasjonsminister Rigmor Aasrud ikke var kjent med sikkerhetsprosjektet som innebar blant annet stenging av Grubbegata. Byttene som flere medier har fått kjennskap til natt til fredag, har han ellers bare godt å si om. — Støre som helseminister vil være en proaktiv statsråd som tar tak i sakene når de oppstår. Barth Eide som utenriksminister er en god fagperson. Selve sjarmøretappen får Arbeiderpartiets stjerne Hadia Tajik i Kulturdepartementet. Der kan hun ikke få gjort mye galt, sier Aarebrot.

NTB/Dagbladet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media