Aaron (30) hadde ett siste ønske før han døde

Det gjorde dagen helt spesiell for en servitør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aaron Collins døde kun tre uker etter 30-årsdagen sin, men minnet om mannen fra Kentucky i USA lever i aller høyeste grad videre.

Aaron var aldri rik, men blir omtalt som «ekstremt sentimental» og generøs av dem som kjente ham. Nettopp generøs er det ordet som for alltid vil bli knyttet til 30-åringen som døde på et sykehus i Lexington med et siste ønske, i tillegg til at foreldrene hans skulle få tilbake så mye som mulig av det han hadde lånt av dem.

Å legge igjen en stor mengde tips til en servitør.

Opprettet nettside Som en forklaring til det uvanlige ønsket, sa Aaron at han ikke snakket om å gi skarve 25 prosent i tips.

- Jeg mener gi 500 dollar for en «fucking pizza».

Etter at boet til Aaron Colins var gjort opp, skjønte familien at det ikke var nok penger igjen etter 30-åringen til at det siste ønske skulle bli oppfylt.

Broren Seth opprettet derfor en side, aaroncollins.org, der meningen var at de som kjente Aaron kunne bidra til at hans siste ønske skulle bli virkelighet. Etter noen dager var det kommet inn 500 dollar på konto og familien samlet seg på den lokale pizzarestauranten.

Sjokkert servitør Etter det som må ha vært et spesielt måltid for familien som nettopp hadde mistet en sønn eller en bror, var endelig tiden kommet for å oppfylle Aarons siste ønske. Den hyggelige servitøren fikk forklart at de 500 dollarne hun nå skulle få ikke bare var en usdenvalig stor tips, men det siste ønsket til en døende mann.

- Er du seriøs? Tuller du? spør servitøren målløs, når hun skjønner hva som er i ferd med å skje.

- Nei, jeg tuller ikke. Det var akkurat det han ønsket, svarer broren Seth til servitøren, som fortsatt sliter med å forstå situasjonen.

- Herregud, jeg vil gi deg en klem, sier så servitøren og kaster seg rundt Seth. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, dette er galskap. Hva var broren din sitt navn? spør servitøren, før hun sier at hun vil dele den ekstraordinære tipsen med kjøkkenet.

Pengene kommer fortsatt Men Aarons aller siste ønske stopper ikke der. Nettsiden Seth satte opp for å samle inn penger til å gi 500 dollar i tips lever fortsatt og pengene strømmer fortsatt inn. I løpet av fredagen, da videoen ble lagt ut på YouTub,e kom det inn 10 000 dollar. Lørdag kom det inn ytterligere 20 000 dollar. Tilsammen nesten 200 000 kroner.

Seth forsikrer alle kynikere om at pengene faktisk vil bli brukt til å gi tips og ikke mindre edle formål.

- Folk har vært overveldende generøse og snille. Jeg håper å fortsette og gi tips og filme det, slik at flere kan se glede bli spredt. Aaron var generøs mens han levde og det er derfor han ikke etterlot seg penger til å gjøre dette selv. Han hjalp alltid dem som trengte det.

- GENERØS: Aaron Collins var kjent for å være generøs og ekstremt sentimental.
- GENERØS: Aaron Collins var kjent for å være generøs og ekstremt sentimental. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer