Aaron hadde larver i hodet

Legene trodde hevelsene var myggstikk. Helt til de begynte å bevege seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En lege trodde de blødende, merkelige hevelsene i Aaron Dallas’ hodebunn var myggstikk. En spesialist trodde det var helvetesild, og ga ham salve.

Så begynte hevelsene å bevege på seg.

En ny undersøkelse avslørte da at fem bremslarver brukte toppen av Aarons hode som hjem. De var antakelig kommet dit med hjelp av en moskito da Colorado-mannen var på ferie i det søramerikanske landet Belize noen uker i forveien.

Trodde det var blod

– Når jeg la hodet bakover, kunne jeg føle at de beveget på seg. Jeg trodde det var blodet som strømmet gjennom hodet, forteller Aaron, som bor i småbyen Carbondale, til AP.

– Jeg kunne til og med høre dem, og trodde jeg var i ferd med å bli gal. Det var merkelig og traumatisk, jeg kunne få intense, paralyserende smerter, forteller amerikaneren.

Etter å ha prøvd å bekjempe det spesialisten trodde var helvetesild med salve, og smertene bare ble verre, bar det tilbake til spesialisten igjen.

«Noe annet»

– Da han kom tilbake, var det temmelig åpenbart at noe annet enn helvetesild foregikk i hodet hans, sier spesialist Kimball Spence, som nå kunne se bevegelsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer