Abba-Agnetha blir forfulgt

Hollandske Gert van der Graaf er besatt av Abba-stjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Agnetha Fältskog (55) og hollandske Gert van der Graaf (39) hadde en toårig romanse. Da den den tok slutt, klarte ikke hollenderen å innse dette. Dermed begynte et mareritt for den tidligere Abba-stjernen.

Hun ble forfulgt, terrorisert og trakassert av eksen, som til slutt fikk besøksforbud og ble utvist. Nå er han tilbake i Sverige igjen og lusker utenfor sangerinnens gård på Ekerö i Sverige, skriver svenske expressen.se.

Får ikke fred

En skrekkslagen Agnetha er nå en fange i sitt eget hjem, skriver expressen.se. Politiet har bekreftet at hollenderen, som er psykotisk forelsket i sangerinnen, har våget seg tilbake til Sverige.

- Det er tungt og irriterende for henne. Hun tør ikke gå ut, sier en nær venn til den svenske avisen.

En annen venn sier det er ekstra ille for henne nå som mannen ikke har besøksforbud lenger.

Han prøver nå å få kontakt med Agnetha Fältskog for at de skal bli sammen igjen.

Kjører bil

I følge naboene kjører Graaf rundt i en hollandskregistrert hvit Peugeot nær Agnethas eksklusive gård ved Mälaren.

- Han har ikke vært nede på gården ennå, med det er forstyrrende for henne å vite at han smyger seg omkring hennes bosted. Han har ikke noe å gjøre der, han burde reise tilbake til Nederland, sier en av Abba-stjernens venner til expressen.se.

Naboer kjøper inn mat til henne. Hun både vil og våger ikke å gå ut, sier vennene til Abba-Agnetha.

For fire år siden solgte hollenderen sin sommerbolig som ligger bare noen få hundre meter unna Agnetha Fältskogs bolig. Nå er vinduene på sommerboligen helt tildekket og tilsynelatende ubebodd. Når Graaf er i Sverige bruker bilen hans å stå utenfor denne boligen.

GLANSDAGENE: Den svenske popgruppa ABBA på konsertturné i Ekeberghallen 28, januar 1977. Her med det daværende norske kronprinsparet, kronprins Harald og kronprinsesse Sonja. Agnetha Fältskog er nummer to fra høyre.
TERRORISERES: Abba-stjernen Agnetha Fältskog (55) blir terrorisert og forfulgt av hollenderen Gert van der Graaf (39).