Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

ABBA-Bjørn forferdet etter London-bomben

Suksess-musikalen Mamma Mia med norske Lisa Stokke måtte i går innstilles etter bombeterroren i London. - Jeg er helt forferdet, sier regissør Bjørn Ulvaeus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ABBA-musikalen spilles bare 90 meter fra der en bombe drepte tre mennesker og såret 72 i går kveld. For de 1600 som hadde billetter til gårsdagens forestilling, tok kvelden en brå slutt. Bare en time før forestillingen skulle starte eksploderte bomben på puben Admiral Duncan som ligger på Old Compton Street 54 i Londons West End.

Kaos

Prince Edwards Theatre, hvor musikalen er satt opp, ligger bare et steinkast lenger ned i gata - i nummer 30. På et øyeblikk ble området forvandlet til et kaos av lemlestede mennesker, tutende sirener og avsperringer. I løpet av kvelden ble hele West End evakuert. Ingen fikk ta seg inn, bare ut.

Meningsløs vold

Bjørn Ulvaeus, som befinner seg i Sverige, er bestyrtet etter angrepet:

Jeg vet ikke så mye om hva som har skjedd, men jeg er forferdet etter den meningsløse volden, sier Ulvaeus til Aftonbladet.