Abbas blir behandlet for lungebetennelse

Palestinernes president Mahmoud Abbas har pådratt seg lungebetennelse, men han skal være på bedringens vei, ifølge en myndighetsperson.

SYK: Palestinernes president Mahmoud Abbas ble lagt inn på sykehus søndag, for tredje gang på under en uke. Han skal være på bedringens vei. Foto: AP / NTB scanpix
SYK: Palestinernes president Mahmoud Abbas ble lagt inn på sykehus søndag, for tredje gang på under en uke. Han skal være på bedringens vei. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg besøkte president Abbas på sykehuset i kveld. Han har fått lungebetennelse og får antibiotikabehandling, skriver et medlem av nasjonalforsamlingen Ahmad Tibi på Twitter. Han legger til at presidentens helse har bedret seg betraktelig.

Søndag sa en kilde nær presidenten at Abbas pådro seg feber samme dag. Det førte til at 82-åringen ble innlagt for tredje gang på fem dager. Den første innleggelsen tirsdag forrige uke gjaldt en mindre øreoperasjon.

Lederen ved sykehuset hvor Abbas er innlagt, bekrefter at presidenten har en infeksjon i den høyre lungen, men at han har begynt å komme seg. Ifølge Tibi er det ventet at presidenten vil bli skrevet ut i løpet av de kommende dagene.

Abbas er storrøyker og har hatt en lang rekke helseproblemer, fra hjerteproblemer til prostatakreft for rundt ti år siden.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer