Abbas innlagt på sykehus for tredje gang på en uke

Palestinernes president Mahmoud Abbas er innlagt på sykehus for tredje gang fem dager. Det foreligger ingen detaljer om årsaken.

UKJENT ÅRSAK TIL INNLEGGING: Palestinernes president Mahmoud Abbas ble lagt inn på sykehus søndag, for tredje gang på under en uke. Foto: AP / NTB scanpix
UKJENT ÅRSAK TIL INNLEGGING: Palestinernes president Mahmoud Abbas ble lagt inn på sykehus søndag, for tredje gang på under en uke. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En kilde nær Abbas sier, på betingelse av anonymitet, at Abbas pådro seg feber søndag.

I en uttalelse fra Said Sarahne, direktør ved Istishari-sykehuset i Ramallah på den okkuperte Vestbredden, heter det at prøver av Abbas viser at det ikke er grunn til bekymring.

Det er tredje gang på under en uke at 82-åringen er på sykehus, melder Reuters. Tirsdag ble han lagt inn for en mindre øreoperasjon og skrevet ut få timer senere.

Fredag ble han lagt inn på nytt og deretter utskrevet, melder det palestinske nyhetsbyrået WAFA.

Abbas er storrøyker og har hatt en lang rekke helseproblemer, fra hjerteproblemer til prostatakreft for rundt ti år siden.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer