INGEN FORANDLINGER:  Palestinernes president Mahmoud Abbas (til venstre) vil ikke forhandle med Israel etter ustpillet om mer israelsk utbygging i Øst-Jerusalem, opplyste Amr Mousa (til høyre) på en pressekonferanse i Kairo. FOTO: AP/SCANPIX.
INGEN FORANDLINGER: Palestinernes president Mahmoud Abbas (til venstre) vil ikke forhandle med Israel etter ustpillet om mer israelsk utbygging i Øst-Jerusalem, opplyste Amr Mousa (til høyre) på en pressekonferanse i Kairo. FOTO: AP/SCANPIX.Vis mer

Abbas vil ikke forhandle med Israel

Hastemøte i Den arabiske liga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Palestinernes president Mahmoud Abbas vil ikke gå inn i forhandlinger med Israel nå, sier presidenten i Den arabiske liga, Amr Moussa.

- Palestinernes president har kommet til at han ikke vil gå inn i slike forhandlinger nå. Palestinerne er ikke rede til å forhandle under de nåværende omstendigheter, sa Moussa på en pressekonferanse i Kairo onsdag.

Delegatene i Den arabiske liga møttes til et hastemøte onsdag etter at Israel kunngjorde bygging av 1.600 nye boliger i det okkuperte Øst-Jerusalem.


Ydmyket BidenUSA har arbeidet hardt for å få Israel og palestinerne til å engasjere i indirekte forhandlinger, men anstrengelsene ble kraftig undergravet da Israel ydmyket visepresident Joe Biden med sin kunngjøring mens Biden var i Israel.

Delegatene sier at indirekte forhandlinger mellom Israel og palestinerne er avhengig av at Israel stanser utvidelse av bosetningene på den okkuperte Vestbredden, inkludert Øst-Jerusalem.

(NTB-Reuters).