SIKTET FOR DRAP: Farouk Abdulhak er siktet for å ha drept norske Martine Vik Magnussen i London. Nå skal ifølge TV2 Abdulhaks far ha tilbudt politiet penger for at sønnen skal slippe straff. Foto: Scanpix
SIKTET FOR DRAP: Farouk Abdulhak er siktet for å ha drept norske Martine Vik Magnussen i London. Nå skal ifølge TV2 Abdulhaks far ha tilbudt politiet penger for at sønnen skal slippe straff. Foto: ScanpixVis mer

- Abdulhak tilbød blodpenger

- Drapssiktedes far ønsker å betale sønnen ut av saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Faren til Farouk Abdulhak, mannen som er siktet for å ha drept norske Martine Vik Magnussen, ønsker å betale sønnen ut av saken, sier kilder i britisk politi til TV 2.


Farouks far, Shaher Abdulhak, skal ifølge TV 2 ha hyret inn advokatfirmaet Peters&Peters få dager etter drapet på Vik Magnussen i mars i fjor.


Advokatfirmaet tok i fjor høst kontakt med en mellommann i Norge med tilbud om økonomisk kompensasjon mot at Farouk Abdulhak slipper straff, såkalte blodpenger.


FARENS ADVOKAT: Mohammed al-Bakwali. Foto: AFP/Scanpix
FARENS ADVOKAT: Mohammed al-Bakwali. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Britisk politi bekrefter overfor TV 2 at Shaher Abdulhak ønsker en løsning med blodpenger, men både politiet og Vik Magnussens familie avviser en slik løsning.


David Wilson, pressetalsmann for Shaher Abdulhak, avviser imidlertid at det er tilbudt blodpenger.


- Det har ikke vært noen kontakt mellom Shaher Abdulhak og familien til Vik Magnussen. Det Shaher har gjort er å oppfordre sin sønn til å melde seg, sier Wilson. (NTB)

DREPT: Martine Vik Magnussen. Foto: Metropolitan Police/Scanpix
DREPT: Martine Vik Magnussen. Foto: Metropolitan Police/Scanpix Vis mer