Grande beklager, men husker ikke hvordan ordene falt

- Abid noterte alt hun sa

Mens Trine Skei Grande skjelte ham ut, sa at han ikke var til å stole på, at han løy og undergravde Venstre, satt Abid Raja ganske stille og noterte tiraden fra egen partileder.

BEKLAGER: Venstre-representant Abid Raja skal være sykmeldt etter at Venstre-leder Trine Skei Grande beskyldte han for å undergrave hele budsjettprosessen og eget parti, ifølge Dagens Næringsliv sine kilder. I kveld delte kulturministeren ut språkpris på Abbediengen Hovedgård, der et pressekorps ventet på en kommentar. Reporter: Trym Mogen. Video: ... Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det får Dagbladet bekreftet fra kilder som var til stede i statsrådssalen på Stortinget den 10. november.

Uten å vite at telefonsamtalen med finanskomiteens leder Henrik Asheim i Høyre var satt på høyttaler, kom Grande med et kraftig utfall mot sin egen betrodde partifelle.

- Du kan ikke stole på noe av det han sier, sa Venstre-lederen om Raja. Hun beskyldte ham også for å lyve og undergrave budsjettprosessen og partiet.

- Han er ute etter å ta meg, fulgte hun opp med.

Etter det Dagbladet kjenner til, forholdt Raja seg ganske rolig, mens han hørte på bakvaskelsene fra egen partileder. En kilde som var til stede opplyser at Venstre-profilen noterte ned alt hva Grande sa, noe flere i og rundt partiet i ettertid er gjort kjent med.

- Husker ikke

Abid Raja som er finanspolitisk talsperson, parlamentarisk nestleder og medlem av presidentskapet på Stortinget, vil selv ikke kommentere saken overfor Dagbladet og viser til at han er sykmeldt av stortingslegen.

Da Grande mandag ettermiddag møtte pressen i forbindelse med et oppdrag som kulturminister på Abbediengen i Oslo, beklaget hun utfallet mot Raja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer