ABONNEMENTVILKÅR FOR DAGBLADET PLUSS

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sist oppdatert: 11. oktober 2019

ABONNEMENTSVILKÅR FOR DAGBLADET PLUSS

INNHOLDSFORTEGNELSE

 1. Kjøp av abonnement.
 2. Priser
 3. Endring av produkter, tjenester og vilkår.
 4. Angrerett og retur.
 5. Reklamasjon
 6. Immaterielle rettigheter
 7. Personvern
 8. Gavekort og gaveabonnement
 9. Kundeservice og kontaktinformasjon
 10. Oppsigelse av abonnement
 11. Ansvar
 12. Brudd på vilkårene
 13. Lovvalg og verneting

Dagbladet Pluss er en digital abonnementstjeneste levert av Dagbladet Pluss AS ("Dagbladet") som er et konsernselskap i Aller Media AS.

Disse vilkårene regulerer kjøp og bruk av Dagbladet Pluss ("Vilkårene"). Ved å bruke tjenesten godtar du, og er bundet av Vilkårene og personvernerklæringen, se punkt 7 under. Vi anbefaler deg å lese Vilkårene nøye for du tar tjenesten i bruk.

For abonnement på papirutgaven av Dagbladet AS' lørdagsavis med Magasinet gjelder disse vilkårene: https://www.allershopping.no/vilkar

1. Kjøp av abonnement

Når du kjøper abonnement på Dagbladet Pluss får du tilgang til tjenesten til du eventuelt velger å si opp abonnementet. Abonnementet er personlig, med mindre du kjøper abonnementet som gave til en annen.

Abonnementet løper ut avtaleperioden som er angitt i bestillingen, og fornyes automatisk de perioder som fremgår av bestillingen, med mindre du sier opp abonnementet senest 48 timer før avtaleperioden utløper. Du kan si opp dine abonnement ved å henvende deg til vår kundeservice her.

For å få tilgang til Dagbladet Pluss må du opprette aID bruker. Har du aID bruker fra før kan du anvende samme påloggingsdata. Se mer informasjon her for gjeldende vilkår og bruk. Du er selv ansvarlig for å til enhver tid sikre at informasjonen som fremgår av din aID brukerkonto er korrekt, samt ansvarlig for å beskytte din kontoinformasjon.

Abonnementet inkluderer daglig nyhetsbrev på e-post, med oppdatert stoff fra Dagbladet Pluss. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet i linken nederst i e-posten.

I noen tilfeller tilbyr vi også abonnement for en begrenset tidsperiode. Abonnementet vil i så fall opphøre automatisk når den avtalte abonnementsperioden utløper.

1.1. Velger du iTunes, vil betaling for abonnementet gå gjennom iTunes-kontoen din, og bli automatisk fornyet ved slutten av gjeldende periode, dersom det ikke avsluttes. Abonnementet vil kun gjelde i appen

2. Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner. Tjenesten er p.t. fritatt for mva. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Dagbladet forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst med 14 dagers varsel. De nye prisene kunngjøres i produktet, på våre nettsider og vil også bli meddelt per e-post på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1). Du kan når som helst si opp abonnementet ved prisendringer med virkning fra det tidspunkt da prisendringen trer i kraft.

3. Endring av produkter, tjenester og vilkår

Dagbladet forbeholder seg retten til å endre eller terminere produktene og tjenestene og kombinasjoner av produkter og tjenester som tilbys, når som helst. Vi vil gi deg informasjon på e-postpostadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1), hvis endringene gjelder for dine produkter og tjenester.

Dagbladet forbeholder seg også retten til når som helst, etter eget skjønn, å endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av disse Vilkårene. Dersom vilkårene endres vesentlig eller endres til din ulempe vil vi varsle deg om dette senest 14 dager før vilkårene trer i kraft og sende deg oppdaterte brukervilkår på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1). De til enhver tid gjeldende Vilkårene er de som er publisert her.

Dersom endringer gjøres til ulempe for deg, kan du si opp abonnementet på Dagbladet Pluss senest 48 timer før endringen trer i kraft. Du vil da få refundert betalingen for den resterende delen av abonnementet.

4. Angrerett og retur

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnementsprodukt ved å melde fra innen 14 dager etter at din bestilling er aktivert.

Link til angrerettskjema finner du her.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.

5. Reklamasjon

Reklamasjon på feil, mangler og forsinkelser ved abonnementstjenesten må gjøres til Kundeservice snarest mulig.

Ved tvister og uenigheter mellom Dagbladet og deg kan du klage til Forbrukerrådet (https://www.forbrukerradet.no/).

6. Immaterielle rettigheter

Dagbladet eller parter Dagbladet har en avtale med innehar alle immaterielle rettigheter til abonnementstjenesten og innholdet på Dagbladet Pluss.

Ved å kjøpe abonnement og benytte seg av dette får du ikke noe eierskap eller lisens til noen immaterielle rettigheter i tjenesten eller innholdet på Aller Media AS' eller Dagbladets sider. Varemerker, logoer og andre lignende tegn eller symboler som vises på Aller Media AS' eller Dagbladets sider, eller som en del av abonnementstjenesten, tilhører Aller Media AS og Dagbladet.

7. Personvern

Når du kjøper abonnement fra Dagbladet eller bruker våre nettsider vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere det abonnementet du har kjøpt, og får å kunne sende deg gode tilbud i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler. Se personvernerklæringen for mer informasjon om hvordan Dagbladet, og Aller Media AS og Aller Media AS' konsernselskaper behandler dine personopplysninger.

8. Gavekort og gaveabonnement

Vi tilbyr gavekort for abonnement. Gavekort har en gyldighet på et år, med mindre annen periode er spesifisert.

Du kan også velge å kjøpe et gaveabonnement. Mottakeren av gaveabonnementet vil få tilsendt eller ha tilgang til abonnementet i en fastsatt periode. Etter at abonnementet er utløpt, vil mottakeren ikke lenger motta/ha tilgang til produktet. Gavegiver vil ikke trekkes for abonnementet etter det har utløpt. For øvrig gjelder samme Vilkår som beskrevet over for gaveabonnement.

9. Kundeservice og kontaktinformasjon

For å få hjelp med spørsmål du har, anbefaler vi at du bruker vårt hjelpesenter - her finner du nyttige artikler om problemløsning, chat og øvrig kontaktinformasjon.

Dagbladet Pluss AS

Organisasjonsnummer: 916257465

Postadresse: Postboks 1169 Sentrum 0107 Oslo

Besøksadresse: Karvesvingen 1, 0579 OSLO

Telefonnummer: 21 89 77 87

10. Oppsigelse av abonnementet

Abonnementet på Dagbladet Pluss kan sies opp når som helst, men senest 48 timer før avtaleperioden utløper og abonnementet automatisk fornyes. Oppsigelsen gjøres gjennom å kontakte kundeservice her.

Dersom et abonnement på Dagbladet Pluss med bindingstid på over 6 måneder sies opp mens abonnementet løper, kan du be Dagbladet om at abonnementet stanses umiddelbart mot refusjon fra Dagbladet av betalt beløp for den gjenværende avtaleperioden. Ved slik før tidlig oppsigelse frafaller du samtidig fordelen du har fått av Dagbladet i form av rabatt på tjenesten i den perioden som allerede har løpt av bindingstiden. Dette innebærer at refusjonen fra Dagbladet skal beregnes basert på forhåndsbetalt beløp og som om det ikke var gitt rabatt på abonnementet i den perioden som har løpt av bindingstiden.

v11. Ansvar

Dagbladet tilstreber å til enhver tid levere Dagbladet Pluss på en profesjonell måte. Imidlertid må Dagbladet av sikkerhetsmessige, tekniske eller operative årsaker fra tid til annen gjennomføre oppdateringer og vedlikehold av Dagbladet Pluss. I disse periodene vil tjenesten kunne være utilgjengelig. Dagbladet forbeholder seg også retten til å stenge tjenesten og har ikke ansvar for eventuelt tap som skulle oppstå som følge av dette. Ved langvarig utilgjengelighet kan du kreve forholdsmessig refusjon av betalingen.

Dagbladet gir ingen garanti for at informasjon gitt av Dagbladet eller av tredjeparter på Dagbladet Pluss til enhver tid er korrekt, komplett eller oppdatert.

Dagbladet Pluss kan inneholde lenker til tredjeparters nettsider. Dagbladet fraskriver seg ethvert ansvar for innholdet på eller tilknyttet tredjeparters nettsteder. Vi oppfordrer deg til å nøye gjennomgå brukervilkår og personvernerklæringer for alle nettstedene du besøker.

Dagbladet er ikke ansvarlig for noen eventuelle skader som skulle oppstå i forbindelse med tjenesten. Dette omfatter blant annet eventuelle følgeskader, tap av fortjeneste eller forretningsmuligheter eller skader som skyldes tap av data eller tap av tilgang til Dagbladet Pluss.

12. Brudd på Vilkårene

Ved brudd, eller mistanke om brudd, på disse Vilkårene forbeholder Dagbladet seg retten til å terminere ditt abonnement med umiddelbar virkning. I slike tilfeller vil Dagbladet sende deg en orientering om dette på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1). I slike tilfeller kan Dagbladet også nekte deg å opprette nytt abonnement. Slike avgjørelser er endelige.

13. Lovvalg og verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Dagbladet Pluss er en tjeneste levert av Dagbladet Pluss AS som er et konsernselskap i Aller Media AS.

Disse vilkårene regulerer ditt kjøp og bruk av Dagbladet Pluss. For abonnement på papirutgaven av Dagbladets lørdagsavis med Magasinet gjelder disse vilkårene: https://www.allershopping.no/vilkar

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer