Abraham (19) tok livet sitt på direkten

Men ingen av de 1500 seerne varslet før etter flere timer.

VARSLET SIN EGEN DØD: Abraham Biggs (19) inviterte folk til å se på mens han tok livet sitt på live webcam. 1500 fulgte med, men ingen varslet før etter flere timer. Foto: PRIVAT
VARSLET SIN EGEN DØD: Abraham Biggs (19) inviterte folk til å se på mens han tok livet sitt på live webcam. 1500 fulgte med, men ingen varslet før etter flere timer. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 1500 seere ble i går vitne til at Abraham Biggs (19) tok livet sitt på direkten via en webcast. Enkelte oppfordret ham til å gjennomføre selvmordet, skriver videonyhetssida NewTeeVee.

Inviterte seere19-åringen fra Pembroke Pines i Florida fortalte på forhånd brukere av forumet Bodybuilding.com at han kom til å ta livet sitt, og inviterte folk til å se på.- Jeg er en taper. Jeg har skuffet alle, og det føles som om jeg aldri vil endre meg eller forbedre meg. Jeg er forelsket i ei jente og vet at jeg ikke er bra nok for henne, skrev Abraham i innlegget.

Moderatorene av forumet var tilsynelatende av oppfatningen at meldingen fra Abraham var en bløff, og lot den ligge publisert - mens andre forumbrukere la inn fornærmelser og sågar oppfordringer om at han skulle gjennomføre det han hadde annonsert.

Men Abraham gjorde alvor av av de annonserte planene; om kvelden tok han en overdose piller og la seg ned på senga med ryggen til kamera - mens seerne fulgte med på videosida Justin.tv, en side der brukerne viser fram sitt dagligliv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer