Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Absolutt»-Pål forsvinner fra tv-skjermen

Etter seks år forsvinner Pål Laache fra skjermen til fulltidsjobb i TV 2-kulissene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I seks år har Pål Laache jobbet som programleder i TV 2-programmet «Absolutt Underholdning». Tidligere i sommer ble det klart at programmet reduseres fra fem til én sending uka, og at tidligere Idol-dommer Tone Lise Skagefoss har fått den nye programlederjobben. Pål, som tidligere har delt sendingene med kollega Henriette Bruusgard, går tilbake til jobben som reporter på fulltid i underholdningsredaksjonen.

- Jeg har jo jobbet som journalist hele veien. Også i de periodene jeg har vært programleder i «Absolutt», sier Pål.

Ti år i TV 2

Han har vært i kanalen i hele ti år nå, og i underholdningsredaksjonen siden 2000. Sammen med redaktør Bård Espen Hansen er han den eneste gjenværende fra den opprinnelige underholdningsstaben.

- Det er helt vilt lenge. Første gang som programleder, var som vikar for Hedda Kise. Siden overtok jeg for henne mot slutten av 2000, forteller Pål.

Det aller første programlederparet for «Absloutt underholdning» ,slik vi kjenner det i dag, var Connie Barr og Bård Talsnes. Når kanalen nå endrer programmets format, er det ikke nødvendig med to programledere lenger. Dagbladet.no har tidligere skrevet om at Pål Laaches kollega, Henriette Bruusgaard, ikke helt har bestemt seg for om hun fortsetter i tv-kanalen. Så vidt vi kjenner til har hun ikke fått tilbud om noen ny programlederjobb i kanalen.


- Vil savne «kicket»

Pål Laache derimot, er fast bestemt å fortsette i underholdningsredaksjonen. Han synes ikke det gjør noe at han forsvinner fra skjermen.

- Det har jeg et helt uproblematisk forhold til. «Absolutt» var direktesendt, noe som gir deg et slags kick for hver sending, men å jobbe foran kamera har sine sider. Det kan også være ganske intenst, sier Pål.

Han utelukker ikke at at det kan dukke opp en ny jobb på skjermen. Men ikke nå. Nå skal han konsentrere seg om andre ting.

- Nå skal jeg tilbake til jobben som reporter og bare fokusere på å lage kule, bra saker til det nye programmet. Det blir spennende å se hvordan vi får til de nye sendingene. Jeg har et stort hjerte for «Absolutt», siden jeg har vært med hele veien på å bygge det opp.

Underholdningsprogrammet starter opp til høsten med ukentlige sendinger hver onsdag. Frem til nå sendingene gått på ettermiddagen, mens nye «Absolutt» er lagt til klokken 22.55, noe Pål ser på som positivt.

- Mye av stoffområdet vårt egner seg nok bedre på kvelden, mener han.