Adam (2) i ekstase - der er favorittene

Pappa spurte pent da gutten ble humørsyk i corona-karantene i Hammerfest. Så tok det fyr.

PLUTSELIG KOM FESTEN: Adam (2) klistret til stuevinduet hjemme i Hammerfest. Rett utenfor kjører og tuter favorittene - store anleggsmaskiner. Foto: Kim Stian Strømme.
PLUTSELIG KOM FESTEN: Adam (2) klistret til stuevinduet hjemme i Hammerfest. Rett utenfor kjører og tuter favorittene - store anleggsmaskiner. Foto: Kim Stian Strømme. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lille Adam (2) syntes det var både kjedelig og trist å sitte innesperret i corona-isolasjon dag etter dag sammen med resten av familien i sterkt smitterammede Hammerfest.

Verken mamma Therese-Madeleine Wangen eller pappa Kim Stian Strømme kan ta han med ut for å finne på noe gøy med andre juniorer.

De måtte prøve å finne på noe annet fra der de sitter «innelåst» i en kommune med hver fjerde av 11 500 innbyggere i karantene på det mørkeste.

- Fra å være ute å leke masse hver eneste dag, har innelivet gjort ham litt humørsyk. Det er grenser for hvor mange duplotårn han synes det er gøy å bygge med familien, sier pappa Kim Stian Strømme til lokalavisa Hammerfestingen, der han selv jobber.

Så tok Hammerfest «fyr», i ordets aller beste betydning, på en liten forespørsel pappa la fram på vegne av corona-trøtte Adam i Facebook-gruppa «Oppslagstavla i Hammerfest».

- Kanskje noen kan kjøre og tute?

- Adam er veldig opptatt av kjøretøyer, jo større jo bedre. Og motorsykler. Kanskje noen kan kjøre gjennom gata og tute litt til Adam?

Og maken til respons, søndag aldri så mye. Det gikk ikke mange timene før Adam glemte byggeklosser og den kjedelige innesperringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer