Adecco helse-sjefen går av

- Det ble kommunisert til ansatte i Adecco i dag kl 9 at Bård Kristiansen har fratrådt sin stilling som direktør for Adecco Helse, sier kommunikasjonssjefen.

-YDMYKE: Møte i dag på Ammerudlunden sykehjem mellom de ansatte, Aecco Helse, Oslo kommune og fagforbundet.  Per Egil Johansen i fagforbundet (f.v) mener Nina Aass og Lasse Kirkeberg i Adecco virket ydmyke. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
-YDMYKE: Møte i dag på Ammerudlunden sykehjem mellom de ansatte, Aecco Helse, Oslo kommune og fagforbundet. Per Egil Johansen i fagforbundet (f.v) mener Nina Aass og Lasse Kirkeberg i Adecco virket ydmyke. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før det ble kjent at direktør for Adecco Helse, Bård Kristiansen gikk av, uttale arbeiderpartiets arbeids- og sosialpolitisk talsperson, Anette Trettebergstuen at det var på tide at Kristiansen gikk av for at firmaet skulle ha noe som helst troverdighet igjen.

- Det er ikke rart man driver billig når sykepleierne sover i et bomberom, jobber 84 timer uten overtid og nå ikke en gang får utbetalt de feriepengene og pensjonene de har lovmessig rett til. Det er helt uhyrlig og jeg håper folk ser denne konsekvensen av Høyre og Fremskrittspartiets politikk, sier hun.

Nå har hennes bønn blitt hørt.

- Bård Kristiansen har fratrådt sin stilling som direktør for Adecco Helse. Det ble kommunisert til ansatte i Adecco i dag kl 9, sier Anne-Stine Talseth, kommunikasjonssjef i Adecco.

- Vi er i gang med en fullstendig revisjon av våre sykehjem, både av en intern arbeidsgruppe og eksternt revisjonsfirma. Vi er i ferd med å gjennomgå alle forhold ved sykehjemmene, deriblant arbeidstidsbestemmelser, lønn og pensjon.

- Alle eventuelle avvik vil bli rettet fortløpende.  Inntil det arbeidet er fullført, ber jeg om forståelse for at jeg ikke kan gå i detaljer. Vi erkjenner at det har forekommet brudd på arbeidsmiljøloven, og det er alvorlig og beklagelig, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer