ØKTE INNTEKTENE: Artisten Philip Tom Joseph Boardman, bedre kjent som Admiral P, økte driftsinntektene i fjor. Foto: NTB Scanpix
ØKTE INNTEKTENE: Artisten Philip Tom Joseph Boardman, bedre kjent som Admiral P, økte driftsinntektene i fjor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Admiral P dro inn 3,25 millioner

Inntektene økte for reggae-artisten Admiral P i fjor. Det samme gjorde lønnskostnadene, som sendte bunnlinjen i rødt.

(Hegnar.no:) Artisten Philip Tom Joseph Boardman, bedre kjent som Admiral P, endte ifølge årsregnskapet i Brønnøysundregistrene opp med et resultat etter skatt på minus 140 258 kroner i 2017, mot 581 435 kroner i 2016 (16. mai- 16. desember).

Resultat før skatt endte på minus 180 407 kroner, mot 772 015 kroner året før.

Den norsk-zambiske reggae-artisten økte imidlertid driftsinntektene til 3,25 millioner kroner i fjor, fra 2,73 millioner kroner i 2016.

Lønnskostnadene i 2017 beløp seg til 1,86 millioner kroner, mot 575 374 kroner i 2016.

«Styret er klar over at aksjekapitalen er tapt, men ser positiv utvikling i 2018 og de første månedene viser overskudd. Det er også merverdi i selskapets aktiviteter og markedsposisjon som medfører at den reelle egenkapitalen er høyere», heter det i årsregnskapet.

Sammen Som En

Admiral P er nå ute med singelen «Sammen Som En».

- «Sammen Som En» er en reggae-låt, produsert av Henrik Berhane. Låta handler om å være takknemlig for det man har og der man er i live», forteller han til Bodøposten.

Artisten er også kjent for «Engel», «Snakke litt» og «Kallenavn, i tillegg til «Bobler», «Ikke lek» feat Joddski, og «So Sweet».

Det lyktes ikke Hegnar.no å få en kommentar fra Admiral P mandag ettermiddag.

Andre økonominyheter:
DNB Markets anbefaler åtte aksjer
Storbank dobler bunnlinjen - overgår forventningene