Adopterte Savannah (16) ble gjenforent med sin biologiske mor - som nå er siktet for å ha drept henne

Bestialsk drap rullet opp i Missouri.

DREPT: Savannah Leckie (16) er funnet drept på gården tilhørende hennes biologiske mor. Foto: Privat / AP / NTB Scanpix
DREPT: Savannah Leckie (16) er funnet drept på gården tilhørende hennes biologiske mor. Foto: Privat / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rebecca Ruud (39) fra Ozark i Missouri er siktet for med overlegg å ha tatt livet av sin datter Savannah Leckie (16). Kort tid før drapet flyttet Savannah fra sine adoptivforeldre for å bo med sin biologiske mor, men gjenforeningen endte i tragedie, ifølge Ozark County Times.

- Familien er i dyp sorg og sørger over Savannah. Dette er ikke utfallet vi håpet på og ba om, sier adoptivmoren, Tamile Montague, til Chicago Star Tribune.

Skulle reise

Ruud meldte selv datteren savnet i juli, men hevdet at hun hadde stukket av. 4. august ble imidlertid forbrente levninger som viste seg å tilhøre datteren, funnet i bålrester på bondegården hennes, og hun ble denne uka pågrepet, på vei til å ta en langdistansebuss til Kansas City.

Sheriffen i Ozark, Darrin Reed, sier han håper påstand om dødsstraff vil bli nedlagt for Ruud når saken kommer opp for retten.

Ruud ga fra seg Savannah til adopsjon kort tid etter fødselen, og jenta vokste opp i Minnesota med Montague og Leckie. Men da de skilte seg i fjor, søkte hun mot sitt biologiske opphav, og flyttet til den primitive bondegården Ruud og samboeren, Robert Peat jr., bor på i Missouri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer