Adrian (5) og Madeleine (5) fikk ikke ta med Sabeltann-pistolene på flyet

Gikk uten problemer på Kristiansand lufthavn, men på Gardemoen var det verre.

TRUENDE: Disse pistolene ble vurdert til å være en sikkerhetsrisiko, og ble derfor nektet tatt med på flyet. Foto: Privat
TRUENDE: Disse pistolene ble vurdert til å være en sikkerhetsrisiko, og ble derfor nektet tatt med på flyet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Adrian Nathaniel Sæther (5) og Madeleine Flem (5) hadde vært på Kaptein Sabeltann-show i Kristiansand da de fikk pistolene og kostymene som souvenir.

- Vi bor i Ålesund og reiste fra Kristiansand via Oslo. I sikkerhetskontrollen på Kristiansand lufthavn gikk det hele smertefritt og det var ingen problemer å ta med pistolene, sier moren til Adrian, Veronica Sæther til Dagbladet.

- Ikke til å tro På Gardemoen ble det noen timer ventetid, og dermed gikk turen til Starbucks som ligger utenfor sikkerhetskontrollen på Gardemoen. Da de skulle inn igjen ble det problemer med lekepistolene til barna.

- Jeg kunne nesten ikke tro mine egne ører. Barna ble nektet å ta med pistolene inn, til tross for at jeg forklarte at det var lekepistoler, noe de også burde sett. Jeg kunne forstått det hvis det var plastpistoler som lignet på ekte, vanlige pistoler, men dette var «gammeldagse» lekepistoler det står «Kaptein Sabeltann» på, sier en frustrert mamma.

Ble redde Datteren til Linn Jeanette Flem, Madeleine Flem (5), hadde på seg en kjole lik den Sunniva har i Kaptein Sabeltann, mens Adrian (5) hadde på seg overdelen til den kjente piraten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer