Joe Biden

Advarer: - Trump-klone

Demokratenes guvernør i California kjemper for jobben sin, og fikk drahjelp fra ingen ringere enn president Joe Biden i innspurten.

TRUMP: President Joe Biden mener hovedutfordreren i tilbakekallingsvalget i California er farlig lik tidligere president Donald Trump. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton / NTB
TRUMP: President Joe Biden mener hovedutfordreren i tilbakekallingsvalget i California er farlig lik tidligere president Donald Trump. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under et folkemøte i byen Long Beach, sør for Los Angeles, kalte Biden til den republikanske kandidaten Larry Elder for «en klone av Donald Trump».

- Grunnen til at jeg er her og at dere alle er her, er for å takke og støtte vår venn, guvernør Gavin Newsom. California, jeg er ikke sikker på om dere vet det: Nasjonens øyne er rettet mot California. Beslutningen dere skal ta kommer til å ha en stor påvirkning i California, men vil gi gjenklang rundt om i nasjonen og - det er ikke en spøk - rundt om i verden. Dette er hvorfor:

- Alle dere vet at jeg i fjor fikk stille mot den ekte Donald Trump, fortsetter han.

Konservativ programleder

Biden sier at den ledende republikanske kandidaten for guvernør, er det nærmeste en Trump-klone han har sett i delstaten.

- Jeg mener det. Han leder det andre teamet, han er klonen av Donald Trump. Kan dere se for dere ham som guvernør av denne delstaten?

Det er den konservative radio-programlederen Larry Elder som har seilt opp som Newsoms hovedutfordrer.

Elder gir guvernør Newsom skylden for økende kriminalitet, et stigende antall hjemløse og strenge koronatiltak som har gitt næringslivet utfordringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.