Advarer: Blandet rottegift og amfetamin

Flere har meldt om at noen har blandet store mengder rottegift og amfetamin i Grimstad-området.

NARK: Feltsykepleieren i Grimstad har fått inn flere meldinger om at folk har blitt syke etter å ha tatt amfetamin som er blandet med store mengder rottegift. Foto: Susan Nordskog / Shutterstock / NTB
NARK: Feltsykepleieren i Grimstad har fått inn flere meldinger om at folk har blitt syke etter å ha tatt amfetamin som er blandet med store mengder rottegift. Foto: Susan Nordskog / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er rapportert inn dårlig amfetamin i omløp! Amfetamin som er tilsatt store mengder rottegift, skrev feltsykepleien i Grimstad på Facebook torsdag.

Overfor Agderposten utdyper feltsykepleier Hilde Nordby Bergland:

- Det er flere brukere som har rapportert det samme: at de blir dårlige etter å ha tatt stoffet. En av dem forklarte at han fikk en voldsom tørste- og tørrhetsfølelse, samt ble veldig uvel, sier hun til avisa.

- Svært alvorlig

Wigdis Songedal, fungerende politistasjonssjef ved Grimstad politistasjon, skriver i en e-post til Dagbladet at ikke hadde hørt om tilfellene før mediene skrev om dem tidligere denne uka.

- Politiet fikk informasjon om mistanke om at rottegift var blandet med amfetamin samtidig som det gikk ut i mediene denne uka, skriver Songedal.

- Vi ser på det som svært alvorlig dersom dette er tilfelle. Dersom politiet får inn ytterligere informasjon vil vi systematisere dette og følge det tett opp, lover politistasjonssjefen.

- Sper ut narkotika

Det er langt fra uvanlig å blande ut amfetamin med rottegift. Selgere gjør det fra tid til annen fordi rottegift er billigere enn amfetamin, og man kan dermed selge flere doser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer