Advarer foreldre og barn mot livsfarlig nettrend etter flere drapsforsøk

«Slender Man» skaper frykt hos unge.

SKREMMENDE FANTASI-FIGUR: Den høye, lange mannen (innfelt) er ofte iført dress, og forfølger og «tar» barn, men er bare en fantasi-skikkelse funnet opp på en komi-skrekkside. Foto: Something Awful
SKREMMENDE FANTASI-FIGUR: Den høye, lange mannen (innfelt) er ofte iført dress, og forfølger og «tar» barn, men er bare en fantasi-skikkelse funnet opp på en komi-skrekkside. Foto: Something Awful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Iført maske og med en svær kjøkkenkniv i hånda, skal en tenåringsjente fra Ohio ha vært inspirert av fantasi-skapningen «Slender Man» da hun knivstakk sin egen mor forrige uke.

- Jeg kom hjem fra jobb en kveld, og hun sto på kjøkkenet og ventet på meg. Hun hadde på seg en maske, en hvit maske, sier moren til jenta, ifølge New York Post.

- Hun var en annen Hennes 13 år gamle datter påførte henne flere stikkskader og en punktering i ryggen, men hun ble ikke alvorlig skadd.

- Hun var en annen person da hun angrep meg, sier moren.

Hendelsen er den andre på kort tid i USA som skal ha vært inspirert av den lange, tynne skikkelsen.

3. juni skrev Dagbladet om to 12 år gamle jenter som knivstakk venninna si 19 ganger etter å ha lekt gjemsel i skogen i Wisconsin.

Også de var inspirert av internettfenomenet som er å se i flere videoer og dokumentarer på nettet, skal de to ha forklart politiet.

Ifølge historien forfølger den velkledde, men skremmende, lange mannen barn om natta. Når han først har valgt seg ut et barn, slipper han ifølge historien dem aldri. Da er det bare snakk om tid før de blir tatt, og forsvinner til et ukjent sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer