RÅDYR:  Trine Skei Grande kobler ut hjernen med hagearbeid og matlaging. Til Dagbladets sommer-intervju disker hun opp med langtidsstekt rådyrlår fra Trøndelag. -  Det var nevøen min som skjøt rådyret, sier hun. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
RÅDYR: Trine Skei Grande kobler ut hjernen med hagearbeid og matlaging. Til Dagbladets sommer-intervju disker hun opp med langtidsstekt rådyrlår fra Trøndelag. - Det var nevøen min som skjøt rådyret, sier hun. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Advarer Hareide mot Støre

Trine Skei Grande mener Arbeiderpartiet er altfor konservative til å videreføre velferdsstaten. Nå advarer hun KrF og Miljøpartiet mot å hoppe over til Arbeiderpartiets side.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg har som mål å være hjemme til klokka 22.00 hver kveld. Da er det deilig å koble ut hjernen med hagearbeid og lage et godt måltid, sier Trine Skei Grande, mens hun står i sin grønnsakhage midt i Gamlebyen.

Grande skal lage en rett med bare norske råvarer for Dagbladet: Langtidsstekt rådyrlår fra Trøndelag med skjenning (trøndersk flatbrød) og salat med hjemme-dyrka spinat, norske jordbær, kandiserte granskudd og yoghurt av geitemelk fra Håøya i Oslofjorden.

- Det var nevøen min som skjøt rådyret. Vi har veldig mye god lokal mat i Norge, sier hun.

Venstrelederen er på vei inn i sommerferie, som hun blant annet skal tilbringe i Trøndelag med familien.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn