Dyreplageri:

Advarer hundeeiere etter tysk sjokkfunn: - Det handler om et inderlig hat mot dyr

Skal også ha skjedd i Norge. 

ADVARER: Tysk politi advarer hundeeiere etter at det ble gjort funn av knivblader skjult på innsiden av pølser. Foto: Politiet i Frankfurt
ADVARER: Tysk politi advarer hundeeiere etter at det ble gjort funn av knivblader skjult på innsiden av pølser. Foto: Politiet i Frankfurt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i den tyske byen Frankfurt går ut med en tydelig advarsel til hundeeiere, etter at det forrige uke ble funnet pølsebiter fulle av barberblad.

Det skremmende funnet ble gjort av en ikke navngitt 25-åring som var ute og luftet hunden sin i en populær park i byen, ifølge Frankfurter Neue Presse. Politiet rykket ut og fant totalt ti pølsebiter som inneholdt deler av knivblader, skriver avisa.

Det har så langt ikke kommet noen meldinger om skadde dyr, men tyske medier advarer om at dyr som får i seg slike gjenstander kan miste livet.

Det bekreftet også veterinær Vivian Helgesen Westby ved Trondheim Dyrehospital, etter at det tidligere i år ble gjort lignende funn i Trondheim.

- Det kan medføre død eller store skader på magesekk og tarmer, sa hun til NRK i januar.

Flere funn i Norge

- Det er helt galskap at noen kan gjøre noe sånt. Det virker som rein ondskap, sa Lotte Hoel til Dagbladet tidligere i år.

Hun var en av flere hundeeiere som hevdet å ha gjort funn av hundemat med spiker-biter i Trondheim i januar i år.

I et blogginnlegg fortalte hun at rottweiler-valpen Nalah (10 måneder) hadde kommet ut for en svært farlig Dentastix, som er en tyggepinne for hunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer