Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advarer mot å stemme Frp

Ann Kristel Fure - 19 år, nakenmodell og ordførerkandidat - skaper puppekrig i Steigen. Annenkandidat i lokallaget advarer nå innbyggerne mot å stemme Frp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BODØ (Dagbladet): Den grisgrendte landbrukskommunen mellom Bodø og Lofoten er splittet etter at herremagasinet Aktuell Rapport publiserte bilder av en kliss naken Fure.

Splittelsen kommer tydeligst fram i selve partiledelsen:

I går gikk Fremskrittspartiets annenkandidat i Steigen, Tage Andersen, ut og advarte lokalbefolkningen mot i det hele tatt å stemme på partiet!

Fylkesleder i Nordland Frp, Halvar Stoltenberg, mener bildene ikke vil få noen konsekvenser, men han medgir at de er kinkig.

- Selvfølgelig er det kinkig, men Ann Kristel Fure har ikke gjort noe ulovlig. Bildene er tatt for halvannet år siden, da hun jobbet som stripper.

- Ann Kristel ble lovlig valgt på et nominasjonsmøte i Steigen Frp i mars. Hun forblir partiets ordførerkandidat.

- Betyr puppekrigen flere eller færre Frp-stemmer i Steigen til høsten?

- Umulig å si, det er første gang vi stiller liste i kommunen. Jeg tror Ann Kristel kan være en dyktig kandidat, sier Rønneberg.

Mye tyder på at nakensjokket ikke blir glemt med det første. Aktuell Rapport er utsolgt i Steigen, og selv i Bodø skal det være rift om eksemplarene.

Onsdag kveld var det ekstraordinært medlemsmøte i Steigen Frp. Alle sider av saken ble endevendt.

- Fikk du være til stede selv?

- Det skulle jeg mene. Møtet foregikk hjemme hos meg. Men ring og snakk med fylkessekretær Kjell Børge Freiberg, sier Ann Kristel Fure til Dagbladet.

- Hvordan endte møtet, Kjell Børge Freiberg?

- Udramatisk. Vi diskuterte saken i full bredde.

VISTE ALT: Oppslaget med Liv Kristel Fure i Aktuell Rapport.
FORTSETTER VALGKAMPEN: Ingen tvil - Frp har bestemt seg for å gå til valg i Steigen med en eksstripper og nakenmodell som ordførerkandidat. Liv Kristel Fure slapper av sammen med hunden Tyson, og tror selv at dette går «bærre godt».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media