Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advarer mot dansk «narkoby»

Dansk politi advarer foreldre mot å sende tenåringsbarna alene på sommerferie til Løkken. - Det flommer over av narkotika i Løkken, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi ser mange norske unge som debuterer med rusmidler her. Ecstasy og amfetamin er svært enkelt å få kjøpt, og altfor mange benytter seg av tilbudet, sier politibetjentene Lars Agerhus og Ole Møller-Larsen til Aftenposten.

De advarer norske foreldre mot å sende barn på aleneferie til Løkken.

- Det er naivt å tro at de unge bare reiser hit for å feriere og ta en vanlig fest. Dette har utartet seg, og når mange unge kommer hit, trekker også narkotikapusherne etter. Den stemningen som er her, kan best sammenlignes med Ibiza, sier de to politimennene fra Hjørring, men som ofte patruljerer i Løkken.

Danmark er rystet av flere dødsfall de siste ukene som følge av ecstasy-bruk. Bare de siste to ukene er to menn i tyveårene omkommet etter å ha brukt en type ecstasy som har fått navnet 'Mitsubishi'.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media