Advarer mot Rudberg-rusen

Etter å ha dopet ned en 25-åring så hun havnet på legevakta, advarer nå Rune Rudberg andre unge kvinner mot partydopet GHB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rune Rudberg beklager, men er likevel forbanna på kvinnene som han skal ha dopet ned fredag kveld. En 25 år gammel kvinne havnet bevisstløs på legevakta.

-  Rudberg reagerer på at enkelte av kvinnene har framstilt det som om de ikke visste hva de hadde fått i seg. Ifølge Rudberg visste de hva de tok, sier musikerens advokat, Christian Lundin, til Dagbladet.

-  Unnskyld!

Etter det Dagbladet kjenner til, skal artisten ha forklart til politiet at han fikk både partydopet GHB og kokaindosene fra bekjente i Skien.

-  Rudberg synes denne saken er svært beklagelig, og unnskylder seg gjerne. Det er skumle saker og ikke noe man skal drive med. Han ønsker å advare andre mot det samme, særlig med tanke på de unge jentene, sier Lundin.

Tro på forelegg

Narkotikaskandalen i Skien fredag kveld endte med at politiet stormet Rune Rudbergs hotellrom og fant musikeren sammen med to kvinner, restene av kokainfesten og 1,5 desiliter GHB.

Rudberg har erkjent å ha gitt brukerdoser med GHB til i alt tre kvinner i løpet av fredagskvelden, en forbrytelse med en strafferamme på opptil to års fengsel.

 BARE SI NEI: Rune Rudberg hevder han fikk både GHB og kokain fra bekjente i Skien fredag kveld. Nå advarer han unge jenter mot å ta stoff. Foto: Pål Terje Støtvig/Dagbladet
BARE SI NEI: Rune Rudberg hevder han fikk både GHB og kokain fra bekjente i Skien fredag kveld. Nå advarer han unge jenter mot å ta stoff. Foto: Pål Terje Støtvig/Dagbladet Vis mer

Advokat Lundin hadde i går kveld imidlertid tro på at saken ville la seg løse med et forelegg.