Advarer mot uvanlig høyt høyvann

For kysten av Sør-Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Meteorologisk institutt melder at det er risiko for en vannstand på 50-80 centimeter over høyden som er oppgitt i tidevannstabellene.

Vannstanden vil være på sitt høyeste mandag kveld.

Send oss dine bilder fra høstværet på SMS/MMS til 2400 eller e-post til 2400@dagbladet.no

Varselet om uvanlig høy vannstand gjelder for kysten fra svenskegrensen og hele veien til Lista. Vannhøyden er ventet å være høyest i indre områder, opplyser Meteorologisk institutt.

På strekningen fra Lista til Kristiansund er det mandag ettermiddag risiko for at vannstanden kan bli 50-70 centimeter over høyden som er oppgitt i tidevannstabellene.

Det er også ventet lokalt vanskelige kjøreforhold i fjellet pga. sterk vind og nedbør østafjells og i fjellet i Sør-Norge fra søndag kveld.

Sjekk været der du bor på dagbladet.no/vaer!

(NTB)

KAN VENTE HØYVANN: Varselet om uvanlig høy vannstand gjelder for kysten fra svenskegrensen og hele veien til Lista. Her fra Oslofjorden. Illustrasjonsfoto: ODD ROAR LANGE
KAN VENTE HØYVANN: Varselet om uvanlig høy vannstand gjelder for kysten fra svenskegrensen og hele veien til Lista. Her fra Oslofjorden. Illustrasjonsfoto: ODD ROAR LANGE Vis mer
Advarer mot uvanlig høyt høyvann

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer