Fentanyl

Advarer unge etter overdosedødsfall

To menn ble fredag funnet døde i Skien, og politiet mistenker overdose. Nå advarer de om sterke stoffer i omløp. - Folk vet ikke hva de tar, advarer politiet.

ADVARER: Fredag ble to unge menn funnet døde i Skien. Politiet mistenker overdose, og går nå ut og advarer mot narkotikabruk. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
ADVARER: Fredag ble to unge menn funnet døde i Skien. Politiet mistenker overdose, og går nå ut og advarer mot narkotikabruk. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To unge menn på 18 og 24 år ble fredag morgen funnet døde på en adresse i Skien.

De antas å ha dødd som følge av overdose, noe som i så fall betyr at totalt tre personer i området har som følge av overdose på kort tid.

- På generelt grunnlag er det grunn til å komme med en advarsel om narkotika. Folk vet ikke hva de tar, sier leder Annie Sandersen i etterforskningsavdelingen hos politiet i Grenland til Telemarksavisa.

Livsfarlig

Politiet etterforsker saken bredt, og de to mennene vil bli sendt til obduksjon.

- Det er en del indikasjoner på det befinner seg Fentanyl i ungdomsmiljøet i Telemark, sier leder Tor Ragnar Steffensen for forebyggende enhet ved Grenland politistasjon.

Fentanyl er en syntetisk form av heroin, som vanligvis brukes i medisin mot alvorlige smerter og til narkose. Fentanyl er opptil 100 ganger mer potent enn morfin og er livsfarlig selv i små doser.

- Får tak i det overalt

37 år gamle Fredrik Elverhøy, som tidligere vært en del av rusmiljøet i Grenland, mener at rusmiljøet blir hardere og hardere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer