Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advares etter jobb-sex

Overvåkingskameraene avslørte hva BP-ansatte gjør på jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BP er et av verdens store selskaper og tjener nesten 12 000 000 kroner i timen. Men de ansatte har ikke mer å gjøre enn at de rekker å hygge seg ordentlig mens de er på jobb, skriver

The Sun.

I forrige uke mottok ledere i BPs hovedkvarter en advarsel fra helse- og sikkerhetsavdelingen i selskapet. Advarselen er distribuert videre til ansatte:

'En påminnelse til teamene deres om at noen områder på kontoret er dekket av overvåkingskameraer. ... Mens dette ikke har vært til noen bruk for å identifisere folk som har stjålet ting og tang fra pulter, har det satt fokus på at en del ansatte har sex på kontoret,' heter det i påminnelsen.

Kameraene avslører at møterom og toaletter er yndede områder for ansatte som kurtiserer hverandre.

Helse- og sikkerhetsavdelingen er ikke bare opptatt av de hygieniske forholdene rundt jobbsexen:

'Dette er selvfølgelig spennende for sikkerhetsansatte som følger med på skjermene. Når de kan velge mellom bildet av et skap som står på fast plass og to mennesker som går inn i et møterom, gjett hvilket de velger.'

I advarselen gjøres de ansatte oppmerksomme på at toalettene ikke er overvåket, men at det ikke er vanskelig å gjette hva som har foregått når to personer forsvinner inn på dametoalettet og kommer ut røde og bustete et kvarter senere, skriver The Sun.

En talsmann for selskapet bekrefter at beskjeden har gått ut til de ansatte og sier at det var en humoristisk måte å gjøre ansatte oppmerksomme på alvorlige helse- og sikkerhetsproblemer.

Ledelsen forventer nå at folk skal jobbe mer og ha mindre sex når de er på jobb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media