Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advares mot playboy-prinsen

LONDON (Dagbladet): Diana advares nå av de engelske mediene mot Dodi al Fayed. Han er playboyen som har kapret hele Storbritannias prinsesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå endevendes hans liv, og engelskmennene finner spor av en bortskjemt milliardærsønn som stort sett har brukt tid og penger på vakre kvinner og luksusliv.

Mediene sammenlikner Diana med Jackie Onassis, som ble presset og ga etter for presset om å gifte seg med den styrtrike greske skipsrederen Ari Onassis.

Jackie ble aldri lykkelig sammen med Onassis, og ekspertene regner heller ikke med at Diana blir lykkelig sammen med Dodi al Fayed.

Det er imidlertid ingen stor overraskelse at engelskmennene nå advarer prinsessen mot playboy-prinsen. Familien al Fayed har vært en torn i øyet på engelskmennene i mange, mange år.

Det var pappa Mohammad al Fayed som kom til London og kjøpte selve symbolet på rikdom: Varemagasinet Harrods. Engelskmennene følte at araberen hadde stjålet selve arvesølvet: Symbolet på velstand og rikdom.

Og det er ikke bare tapet av Harrods som har vært en rød klut for engelskmennene. Mohammad al Fayed har vært satt i forbindelse med omfattende bestikkelser av politikere i Underhuset.

Han har to ganger søkt om å bli engelsk statsborger, men fått avslag. Det engelske byråkrati har sogar ønsket å utvise ham fra Storbritannia, uten å lykkes.

Nå har pappa Mohammad al Fayed kjøpt seg egen fotballklubb, og det skal jo alle rike engelskmenn eie. Han har kjøpt Fulham FC ikke langt fra rikmannsstrøket Chelsea, og lar seg gjerne avbilde i avisa i direktørboksen på Craven Cottage.

Og om ikke det er nok, så har Mohammad al Fayed latt seg avbilde med kongekrone på hodet!

Det er denne mannen engelske aviser nå advarer prinsesse Diana mot. Engelske eksperter er svært skeptiske til at Mohammad al Fayed skal bli en slags bestefarsskikkelse for den framtidige kongen av Storbritannia.

Dodi al Fayed har bodd mange år av sitt liv i USA. Han har vært gift og skilt der, han har etterlatt seg regninger for tusener av pund og han er sjarmøren som har fått oppmerksomhet fra flere av verdens flotteste og mest berømte kvinner.

Hele 19 forliksklager har Dodi på samvittigheten fra USA, de fleste av dem er en følge av overdådig rikmannsliv.