Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advart og jaget av Klomsæt

Flere ganger i løpet av et oppvaskmøte etter AUF-avsløringene ba advokat Sigurd Klomsæt Bjørn Jarle Røberg-Larsen om å forlate møtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til politiet har Røberg-Larsen sagt at Klomsæt kom med sterke anklager og advarsler mot ham. Klomsæt skal ha advart Røberg-Larsen mot hvilke tragiske følger det kan ha å gå ut med ærekrenkelser og beskyldninger, og vist til Jarve-saken.

Det var leder av AUF i Oslo Ragnar Bøe Elgsaas som innkalte til møtet i Samfunnshuset 17. mars. Formålet var å informere fylkesstyret og sentrale tillitsvalgte om medlemsjukssaken som da hadde eksplodert i media.

Også Røberg-Larsen var der.
Men ifølge advokat Sigurd Klomsæt hadde Røberg-Larsen kommet med så harde beskyldninger mot de andre at han ikke burde få være til stede.

Klomsæt bekrefter hendelsesforløpet overfor Dagbladet.

- Det var et temperamentsfullt møte. Jeg sa det var motstridende interesser i saken og ba Røberg-Larsen finne seg en annen advokat. Jeg mener jeg rådet ham til å kontakte Staff, sier Klomsæt til Dagbladet.
Da Røberg-Larsen fikk ordet, forlot Anders Hornslien møtet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!