Advarte mot de andre advokatene

- Det er slett ikke enkelt å fortelle sannheten i en rettssak, sier Knut Arne Thorstensens forsvarer Johnny Veum.

- DET VIL BLI MYE KJØR FOR HAM: Advokat Johnny Veum mener det vil bli tøffe dager for Knut Arne Thorstensen når han setter seg i vitneboksen. 
Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .
- DET VIL BLI MYE KJØR FOR HAM: Advokat Johnny Veum mener det vil bli tøffe dager for Knut Arne Thorstensen når han setter seg i vitneboksen. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): I går startet ankesaken mot de tiltalte etter drapene på Vollheim gård i Søndre Land. I dag sitter Knut Arne Thorstensen (35) i vitneboksen. Det er satt av tre dager til hans forklaring.Under sin innledning advarte forsvarer Johnny Veum juryen mot de andre advokatene.

- Mye kjør for hamHan la vekt på at Thorstensen har samarbeidet med politiet helt siden han ble pågrepet i januar 2008, like etter at det første drapsofferet ble funnet på gården.

- Siden Knut Arnes forklaring er fellende for andre tiltalte, vil jo deres forsvarere forsøke å svekke Knut troverdighet på flest mulige måter. Derfor vil det bli mye kjør for ham. Det er slett ikke enkelt å fortelle sannheten i en rettssak, sa Veum til Dagbladet i går.

Thorstensen sliter med dårlig helse etter mange års stoffmisbruk. Han har tidligere hatt to hjerteinfarkt og i tingretten i vinter kollapset han og ble sendt til sykehus.Mandag møtte han med krykker i Eidsivating lagmannsrett. I tingretten fortalte han om hvordan faren skjenket ham.

-  Jeg ble skjenket for å være rolig. Foruten de gangene han skjenket meg alkohol var det juling. Oppveksten min besto av juling, fyll og bråk. Jeg ble brukt som askebeger. I stedet for å sette meg på toalettet satte han meg på varmeovnen slik at jeg ikke klarte å gå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer