Advarte skole og politiet uten å bli hørt

Mor om voldteksdømt: Datteren min syntes han oppførte seg merkelig, nesten som et barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Familien til gutten som ble voldtatt har krav på å få vite det. Jeg sa ifra til rektor på Majorstuen skole om mannen allerede i oktober, sier en kvinne, som velger å være anonym av hensyn til datteren.

Nå har hun sendt brev til utdanningsetaten i Oslo kommune og til politimester Anstein Gjengedal, og klaget over det hun mener er unnfallenhet både fra skolens og politiet side.

Spilte Playstation

Fredag kom datteren hjem fra politiet etter halvannen time i avhør. Femten skolekamerater skal gjennom tilsvarende avhør etter at en 15 år gammel gutt i forrige uke anmeldte en tidligere idrettskjendis (32) for voldtekt. Overgrepet skal ha skjedd i midten av desember, ifølge politiet, etter at mannen og gutten hadde «chattet» på Internett. Men allerede i oktober meldte kvinnen fra om den mistenkelige mannen.

- Jeg fikk vite ved en tilfeldighet at datteren min, og mange av vennene hennes, deriblant gutten som nå har anmeldt mannen, pleide å tilbringe mye tid hjemme hos 32-åringen. Datteren min syntes mannen oppførte seg merkelig, nesten som et barn, forteller kvinnen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer