Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advokat angrep redaktør

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Steingrim Wolland havnet natt til fredag i et nytt slagsmål. Denne gang på presseklubben Tostrup i Oslo. For litt over en måned siden fikk Wolland 10000 kroner i bot for å ha slått ned en Braathens-ansatt. Etter det Dagbladet får opplyst ønsket advokaten å slå seg ned ved et bord der det allerede satt en gruppe politikere og journalister. Disse skal ha bedt Wolland finne seg et annet bord.

Det skal brutt ut munnhoggeri og det ble raskt en smule ampert mellom partene. Et vitne til tumultene var en utenbys politisk redaktør, som forsøkte å mekle.

Dette forsøket var mislykket.

Advokaten barket i hop med redaktøren, stoler knakk og mennene ramlet over pianoet.

- Jeg ville ikke at dette skulle skje. Det er ikke farefritt å være mekler, sier redaktør Olav Kobbeltveit i Bergens Tidende.

Han har fått en unnskyldning fra Wolland og kommer derfor ikke til å anmelde forholdet. Redaktøren har heller ikke fått noen varige men på grunn av angrepet.

- Jeg vil ikke kalle det tumulter eller slåsskamp. Dette er en type diskusjon som skjer så seint på natta. Det er gamle stoler på Tostrup som knekker fort, sier Wolland. Han betaler gjerne for skadene.

Den kjente presseadvokaten var tidligere medeier og styreformann i Tostrupkjelleren. Han skal nå være uønsket som gjest.

Etter bataljen ble de to herrene forsonet. På et annet serveringssted.