Advokat kaller Scandinavian Star-rapporten for en stor skandale, mens pårørende er rasende

I 2015 oppnevnte Stortinget en egen uavhengig granskingskommisjon, og i går la kommisjonen rapporten fram for Stortinget. Men de kan ikke gi de pårørende det svaret de vil ha.

Dødsbrann: I april 1990 begynte Scandinavian Star-skipet å brenne. 159 passasjerer omkom i dødsbrannen. Her er skipet avbildet i Lysekil 8. april 1990.  Foto: Peter Dejong / AP / NTB Scanpix
Dødsbrann: I april 1990 begynte Scandinavian Star-skipet å brenne. 159 passasjerer omkom i dødsbrannen. Her er skipet avbildet i Lysekil 8. april 1990.  Foto: Peter Dejong / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Granskningsrapporten avviser sabotasjeteoriene rundt brannen. Kommisjonen har også utredet påstandene om forsikringssvindel, men har ikke avdekket informasjon som gir andre konklusjoner enn den politiet tidligere har kommet fram til.

Stor skandale- Dette er rent harselas av de pårørende og overlevendes situasjon, sier advokat Sigurd Klomsæt.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer