Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advokat lager sladderavis

Advokat Arvid Sjødin vil gi sladder til folket. Nå står han bak en nettavis som skal spesialisere seg på kjendiser og sladder, men tror ikke hans rykte vil ta skade av det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjødin er kjent som forsvarer i grove krimsaker, som drapene på Birgitte Tengs og Tom Halvorsen. Nå investerer han i noe mye mer lettlivet.

- Ja, dette skal være et sted som folk vil besøke. Vi skal ha raske, oppdaterte nyheter og underholdning, sier Sjødin til Dagbladet.

Ifølge Rogalands Avis skal den lokale nettavisa bemannes av journaliststudenter. Redaktør Bjarne Bringeland sier at de vil satse på nyheter, krim, kjendisstoff, uteliv og sladder. Sjødin tror ikke dette vil gå på hans troverdighet som advokat løs.

- Nei, jeg vil ikke involvere meg i driften. Dessuten er det ingen som tar skade av at vi har litt lystige nyheter, sier Sjødin.

- Med flere advokater på eiersiden blir det vel lite sladder om dere?

- Det får redaksjonen ta seg av. Vi kunne jo saksøke vår egen redaktør, fleiper Sjødin.

Advokaten er selv en ivrig nettbruker og har alltid det siste i mobiltelefoner og datautstyr. Han tror digitale medier er framtida.

PÅ NETT: Advokat Arvid Sjødin.