Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advokatfirmaet ble en pengemaskin

Advokatfirmaet Schjødt kan vise til en vekst på 103 prosent siden 2009.

Paul Bellamy: Leder advokatfirmaet Schjødt. Foto: Håkon Sæbø.
Paul Bellamy: Leder advokatfirmaet Schjødt. Foto: Håkon Sæbø. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Etter et skuffende 2009 med en tilbakegang på snaut 10 prosent, la adm. direktør Paul Bellamy og en rekke andre Schjødt-topper en vekststrategi for selskapet. Ifølge Finansavisen omsatte advokatfirmaet da for 354 millioner kroner, 240 millioner mindre enn Thommessen, som det året var landets største firma.

Imponerende vekst I dag heter landets største advokatfirma Schjødt. I fjor omsatte selskapet for 718 millioner kroner, en vekst på 103 prosent siden bøkene ble lukket i 2009. Resultatet endte på 470 millioner kroner.

I 2012 passerte selskapet BA-HR, i 2013 var det Wiersholms tur, og i år ble både Wikborg Rein og Thommessen parkert, skriver Finansavisen. Totalomsetningen til Wikborg Rein er riktignok høyere i regnskapene, men rundt 20 prosent av selskapets omsetning stammer fra selskapets utenlandskontorer.

Flere ben å stå på - Vekst i seg selv hjelper ikke, vi har vært tydelig på hvor og hvordan vi skulle vokse. Vi var gode på tvist, men satset knallhardt på å styrke to andre «ben»; corporate og rådgivning, samt å bedre et knippe sektorer der vi ikke var sterke nok, sier Schjødt-sjef Paul Bellamy til Finansavisen

Flere nyheter Svenskene nestemann ut med QE
Riksbanken innfører negativ rente og QE
Derfor skal boligprisene videre opp i 2015

Hele Norges coronakart