Advokatfirmaet ble en pengemaskin

Advokatfirmaet Schjødt kan vise til en vekst på 103 prosent siden 2009.

Paul Bellamy: Leder advokatfirmaet Schjødt. Foto: Håkon Sæbø.
Paul Bellamy: Leder advokatfirmaet Schjødt. Foto: Håkon Sæbø.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Etter et skuffende 2009 med en tilbakegang på snaut 10 prosent, la adm. direktør Paul Bellamy og en rekke andre Schjødt-topper en vekststrategi for selskapet. Ifølge Finansavisen omsatte advokatfirmaet da for 354 millioner kroner, 240 millioner mindre enn Thommessen, som det året var landets største firma.

Imponerende vekst I dag heter landets største advokatfirma Schjødt. I fjor omsatte selskapet for 718 millioner kroner, en vekst på 103 prosent siden bøkene ble lukket i 2009. Resultatet endte på 470 millioner kroner.

I 2012 passerte selskapet BA-HR, i 2013 var det Wiersholms tur, og i år ble både Wikborg Rein og Thommessen parkert, skriver Finansavisen. Totalomsetningen til Wikborg Rein er riktignok høyere i regnskapene, men rundt 20 prosent av selskapets omsetning stammer fra selskapets utenlandskontorer.

Flere ben å stå på - Vekst i seg selv hjelper ikke, vi har vært tydelig på hvor og hvordan vi skulle vokse. Vi var gode på tvist, men satset knallhardt på å styrke to andre «ben»; corporate og rådgivning, samt å bedre et knippe sektorer der vi ikke var sterke nok, sier Schjødt-sjef Paul Bellamy til Finansavisen

Flere nyheter Svenskene nestemann ut med QE
Riksbanken innfører negativ rente og QE
Derfor skal boligprisene videre opp i 2015